Informatie digitale tekening CWM

Een digitale tekening is een met de hand gemaakte, digitaal, unieke tekening. Dit maakt de tekeningen van CWM uniek om af te laten drukken op diverse producten; van prachtige schilderijen aan de muur, tot op mokken, tshirts, telefoonhoesjes en nog veel meer. Maar ook leuk als achtergrond op je telefoon of computer.

Een digitale tekening van CWM kost 149,95 euro. Hiervoor wordt de unieke tekening helemaal met de hand getekend, en krijg je deze als digitaal bestand, maar ook op plaatmateriaal afgedrukt in het formaat 60x40 cm (groter formaat afdruk mogelijk tegen meerprijs).

Voor elk extra dier/mens op de tekening komt er 25 euro bij.

Natuurlijk is het leuk om een tastbaar product in handen te hebben. Hier hebben we diverse mogelijkheden voor. Kijk in de shop staan voorbeelden van wat mogelijk is met jouw tekening.

Uiteraard kunnen wij je helpen en adviseren bij jouw wensen, stuur dan gerust een berichtje naar: info@chickwithamission.nlKadobon

Het is mogelijk om een CWM kadobon te kopen.

Dit is mogelijk vanaf 25 euro.

Afmeting

Digitale tekeningen zijn afdrukbaar op divers materiaal. Soms is het lastig om te bepalen welke maat je wilt. Bij de afbeelding hiernaast krijg je een idee hoe groot de maten ongeveer zijn. Twijfel je nog steeds? Stuur dan gerust een berichtje, dan kan ik je helpen. Ik kan door middel van fotobewerking diverse maten laten zien op jouw eigen muur. Bij vragen: info@chickwithamission.nl

Kijkje achter de schermen

Hiernaast zie je een stukje video waarin ik de lichte haartjes van deze hond aan in tekenen bent.